Felinox - Home & garden creations

Home

Concept

Creaties

Interieur

Exterieur

Roestverwijderaar

Contact

FelinoX is een jong en dynamisch bedrijf dat zich toespitst op bijzondere creaties voor zowel interieur als exterieur.

Wij ontwerpen en vervaardigen eigen creaties (tafels, banken, bedden, badkamermeubels, leuningen, hekwerk, trappen,... waardoor de exclusiviteit nog meer primeert of werken naar idee van de klant.

Daarnaast zijn onze meubelcollecties (interieur en exterieur) bijzondere eyecatchers.  IdeeŽn krijgen vorm, dromen worden werkelijkheid,...  Van speels en frivool, via gedurfd en design tot strak en tijdloos... voor ieders behoefte bieden wij U een oplossing.

Wij kiezen niet voor een dure showroom, maar streven naar de sterkste prijzen voor exclusieve producten en ontwerpen.

Wij werken volgens de voor ons belangrijkste pijlers: kwaliteit, betrouwbaarheid, eerlijkheid en betaalbaarheid.

 

Kwaliteit


Wij maken enkel gebruik van de beste materialen, aangemaakt in eigen atelier of in andere Belgische werkplaatsen.  Deze kwaliteit zal ook telkens opnieuw gecontroleerd en gehanteerd worden.
 

 

Betrouwbaarheid


Omdat wij enkel gebruik maken van de beste materialen, kunnen wij U ook de nodige garanties leveren, om U ten volle te laten genieten van uw creatie.

 

 

Eerlijkheid


Eerlijkheidshalve moeten wij toe geven dat wij niet alles kennen.  Daarom werken wij samen met bedrijven met de nodige productkennis om toch alles samen te kunnen.

 

 

Betaalbaarheid


Door constant marktonderzoek naar budgetvriendelijke oplossingen en nieuwe innovaties willen wij U een tevreden gevoel geven met uw aankoop en een winnaarsgevoel in uw portefeuille.
 

Kastanjelaan 6

www.felinox.be

3510 Hasselt (BelgiŽ - Belgium)

BTW BE 0825.666.275

+32 (0)489 87 33 38