Felinox - Home & garden creations

Home

Concept

Creaties

Interieur

Exterieur

Roestverwijderaar

Contact

Unieke onderhoudsproducten voor roestvast staal

Innosoft B570 en
Innoprotect B580

Problemen met (vlieg)roest zijn voorgoed voorbij !

Voor meer info :

www.roest-verwijderen.be

Innosoft en Innoprotect
Roest verwijderen op RVS
Roest verwijderen op RVS - zwembad
Roest verwijderen - verchroomd metaal
Roest verwijderen op RVS - voedingsindustrie

Innosoft B570 is een speciale dieptereiniger die (vlieg)roest verwijdert van roestvast staal. Innosoft B570 is een witte viscose vloeistof zonder schuurmiddel met een pH van 3. Het is geschikt voor intensieve reiniging vliegroest en andere roestige plekken die ook wel theevlekken worden genoemd. Het is beslist geen beitsmiddel en tast het metaal dus niet aan. Innosoft B570 is daarom zacht voor metaal maar zeer hard tegen roest.

Het unieke van dit middel is dat het ongevaarlijk is voor mens en milieu. Hierdoor is Innosoft B570 zelfs geschikt om apparaten te reinigen die in de levensmiddelensector worden gebruikt.

Hoewel Innosoft B570 ontwikkeld is voor roestvast staal blijkt het middel ook bijzonder geschikt voor metalen zoals koper, aluminium en zelfs op gewoon staal. In het laatstgenoemde geval dient men geen Innoprotect te gebruiken.

Om u een beeld te geven hoe uniek dit middel is, hebben wij bovenstaand enkele sprekende praktijkfoto’s geplaatst. Hier ziet u hoe met behulp van Innosoft roest verwijderd wordt van objecten waarvan men dacht dat ze nooit meer roestvrij te krijgen waren.

Innoprotect B580 is een neutrale en milde reiniger die zeer goed in combinatie met Innosoft B570 kan worden gebruikt. Naast de reinigende werking van de losgekomen oxiden en contaminaties zal dit middel ook een extra beschermlaag op nanoschaal geven om nieuwe corrosie zoveel mogelijk te voorkomen. Het is ook geschikt voor het dagelijkse onderhoud van licht vervuilde oppervlakken die eerder met Innosoft B570 behandeld zijn.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info en prijzen - info@felinox.be

Kastanjelaan 6

www.felinox.be

3510 Hasselt (BelgiŽ - Belgium)

BTW BE 0825.666.275

+32 (0)489 87 33 38